Известие

Collapse
No announcement yet.

извод за ток от акOмулатора към багажника?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• извод за ток от акOмулатора към багажника?!?

Здравейте колеги днес 3 часа се мъчих да прекрам проводник за ток от акомулатора към багажника, но нкиъде не можах да мина през купето( алфа 147). Ще си слагам едно Инфинити Баслинк, но не мога да прекарам кабела за тока от никъде, моля за идеи,понеже от вътре около двигателя има една кора която е шумо и прахоизолираща и не мога да видя от къде може да мине, пробвах да проследя маркуча за чистачката задната но и той се губи там.....трябва л ида пробивам купето някъде или има ключ за тая палатка?

P.S

Погледнах с търсачката но не намерих подходящ отговор
    Last edited by pechenia; d.m.y г., 20:23.
    Алфа Ромео 147 1.6 TS

Проследи жилото на газта.
    Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
    EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
    EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

проблема е в това че имам нещо като вата отзад до двигателя от към купето и нямам голяма видимост
      Алфа Ромео 147 1.6 TS

Comment

Колеги кажете спешно от къде над газта има отвор Има 1 над съед. през ватата, но удря на ламарина
        Мерси
        156 TS
        ex. Spider TS

Comment

Първоначално публикувано от 50 cent Покажи съобщение
          Проследи жилото на газта.
          Не съм сигурен дали 147 има жило за газта
          По-скоро да проследи големия сноп, който влиза в купето и от там да прокара ток.
          Другият вариант е от таблото с бушони.
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщение
            Другият вариант е от таблото с бушони.
            Аз се чудя дали така да направя ?? На кабела имам 25А бушон
            156 TS
            ex. Spider TS

Comment

Колега провери дали нямаш отвор под кората на чистачките, на 156-цата там има един отвор затапен с гумена тапа,намира се в ъгъла точно до лявата колонка на прозореца.Не знам как е на 147-та , но провери за всеки случай.Нека някой с 147-ца каже откъде е пуслал кабели за усилвател, неможе никой да не е правил тази процедура.
              Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
              Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
              Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от pechenia Покажи съобщение
                Здравейте колеги днес 3 часа се мъчих да прекрам проводник за ток от акомулатора към багажника, но нкиъде не можах да мина през купето( алфа 147). Ще си слагам едно Инфинити Баслинк, но не мога да прекарам кабела за тока от никъде, моля за идеи,понеже от вътре около двигателя има една кора която е шумо и прахоизолираща и не мога да видя от къде може да мине, пробвах да проследя маркуча за чистачката задната но и той се губи там.....трябва л ида пробивам купето някъде или има ключ за тая палатка?

P.S

Погледнах с търсачката но не намерих подходящ отговор
                Пусни през вратата аз така направих по праговете до отзад няма дупки и без прожина няма да го прекараш лесно .... от опит ти го казвам аз през вратата го пуснах алфите много добре изолирани няма да се вижда нищо .....
                sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                Ramstein - Benzin
                https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

и моя го пуснах покрай вратата, не намерих друга дупка но и бързах, като стане по топло сте пробвам пак.

Comment

Минава се през дебелия сноп над съединителя, през който минава и жилото за предния капак.До 10мм2 кабел минава.Ако е по-дебел си направи нов отвор с подходящо уплътнение.Ако за 147-ца говориме де.156-цата си има празна тапа над педала на газта.
                    Last edited by Ilko Ivanov; d.m.y г., 00:19.
                    Sprint-ex./155 2.0 16v. x2-ex./145QV-еx./156 2.0-ex./ GTV2.0 -ex./166 2.0-ех./147jtd-ex./156SW 2.4jtd-ex./146jtd-ex.
                    Alfa 147jtd/Alfa 147 Selespeed

Comment

П.П Назад за да се скрие трябва да свалиш пластмасовия праг и минава спокойно под мокета.Естествено,че няма дупки - то и Голф 2 и Жигула нямат.

П.П.2 Някаква глупост направих с двата поста,ако може обединете ги.
                      Сори.
                      Sprint-ex./155 2.0 16v. x2-ex./145QV-еx./156 2.0-ex./ GTV2.0 -ex./166 2.0-ех./147jtd-ex./156SW 2.4jtd-ex./146jtd-ex.
                      Alfa 147jtd/Alfa 147 Selespeed

Comment

Аз моя на 156-то го вкарах в купето от дясно/до филтъра за климатика има 1 дупка и после през пасажерската седалка.../, най-лесно ми беше от там...след часове лутане
                        156 TS
                        ex. Spider TS

Comment

Първоначално публикувано от R-156 Покажи съобщение
                          Аз моя на 156-то го вкарах в купето от дясно/до филтъра за климатика има 1 дупка и после през пасажерската седалка.../, най-лесно ми беше от там...след часове лутане
                          Там пък откъде аз три пъти отварях дупка немаше
                          sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                          Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                          Ramstein - Benzin
                          https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Махаш пластмасовия капак на чистачките /левия, на който НЕ са чистачките/ и в долу ляво под филтъра за климатика, има дупка с гумено уплътнение за кабел , и през него. В купето махаш кората в краката на пасажерското място и в дясно горе /пада се зад пантите за вратата ориентировъчно/ го търсеш с фенерче

Аз хубаво си мислех да направя снимки, но вече всичко е прибрано
                            И успех на всички с начинанието, което хич не е лесно. Внимавайте с праговете, аз изкарах късмет и ги махнах безопасно след доста чудене и мъчене
                            156 TS
                            ex. Spider TS

Comment

Working...
                            X